Ga naar de inhoud

Over ons

Shorttrack is een sport voor iedereen die van snelheid en spektakel houdt. Bij Team GO zijn zowel beginnende als gevorderde schaatsers, skeeleraars en ook inline skaters zijn van harte welkom! Wij leren je met veel plezier alle kneepjes van het shorttrack. Ook als langebaanschaatser is shorttrack een mooie aanvulling op je training. Wij verzorgen shorttracktraining voor iedereen in de regio Twente.

Vanaf begin oktober tot eind maart shorttracken we op IJsbaan Twente in Enschede. In de zomer hebben we droogtrainingen en inline-skate trainingen.

Proefles

Wil jij kijken of shorttrack iets voor jou is? Dat kan, je kunt 3 keer gratis met ons meetrainen. Aanmelden kan via dit formulier, of stuur voor meer informatie mail naar proefles@shorttrackgo.nl

Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! Aanmelden kan via dit formulier, of stuur een mail naar secretariaat@shorttrackgo.nl, hierin vermeld je je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Lidmaatschaptypes

Als lid van GO kun je twee keer per week shorttracken en alle trainingen volgen in het zomerseizoen. Wij melden jou aan bij de KNSB en vragen de baankaarten voor je aan. En je kunt, als je dat leuk vindt, wedstrijden rijden namens GO!

Als lid van een andere schaatsvereniging kun je maximaal één keer per week meetrainen met GO. Je kunt je baankaart regelen via ons of via je eigen vereniging (vaak iets goedkoper). De bijdrage voor de trainingen betaal je via ons.

Aan het einde van het winterseizoen organiseren we clubkampioenschappen waarbij iedereen die in de winter getraind heeft mee mag doen.

Contributie

De contributie van onze vereniging is geldig voor 1 jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Meer informatie hierover vind je op de kosten pagina.

Baankaarten

Om in de winter op het ijs te mogen staan moet er een baankaart gekocht worden. Dit kan door een mail te sturen naar baankaarten@shorttrackgo.nl. Je krijgt vervolgens een factuur om de baankaart te betalen. Meer informatie staat op de kosten pagina.

Wedstrijden

Om wedstrijden te kunnen rijden hebben je een wedstrijdlicentie nodig, deze koop je bij de KNSB. Daarnaast betaal je per wedstrijd inschrijfgeld. Inschrijving gaat via onze Whatsapp-groep. Meer informatie staat op de wedstrijden pagina.

Om wedstrijden te kunnen rijden hebben je een wedstrijdlicentie nodig, deze koop je bij de KNSB.
Meer informatie staat op de kosten pagina.