Succes bij de Twente Bokaal

Afgelopen weekend vond ons eigen pupillen toernooi plaats, de Twente Bokaal. In bijna alle categorieen stonden er rijders van Team GO aan de start.

De pupillen 3 reden drie keer een 222 meter en een 333 meter. Bij de meiden reed Karlijn Wijma voor het eerst mee met de wedstrijd en ze wist zichzelf elke afstand te verbeteren. Ook Doutzen van der Wijk stond hier aan de start, zij wist de eerste plek binnen te slepen. Ook bij de jongens stond een rijder van GO aan de start, Stefan Meijer wist hier naar een knappe 3e plek te rijden.

De pupillen 2 moesten drie keer een 333 meter en een keer 500 meter. Helaas hier geen GO-meiden aan de start. Bij de jongens wist Philip Diniz de winst te pakken. Ook deden hier Mats van der Heijden (eerste keer!) , Jarno Meijer en Niels Wijma mee. Zij wisten plekken 12 tot en met 14 veilig te stellen.

Bij de pupillen 1 werd er drie keer een 500 meter en een keer een 777 meter gereden. Bij de meiden deden Annika Lutje Spelberg en Fabienne Diniz mee. Fabienne reed naar een knappe 2e plek. Bij de jongens reed Stijn ten Cate voor het eerst mee en zette erg strakke tijden neer.

Aan het eind was er nog tijd voor een relay en natuurlijk de prijsuitreiking. Trias uit Leeuwarden ging uiteindelijk met de Twente Bokaal naar huis.