Regio Noord-Oost Competitie 4

Op zondag 29 januari werd de finale van de regio wedstrijden gereden in Groningen.
Team Go was goed vertegenwoordigd. Bijna in elke categorie werd er door onze rijders gestreden om door te komen naar de volgende ronde en op naar de finale of om een goede tijd te rijden.

Bij de pupillen C stonden Stefan, Jarno, Doutzen en Niels aan de start ze begonnen allemaal erg goed en plaatsten zich voor de halve finale. Stefan wist zich zelfs te plaatsen voor de A-finale en wist deze ook te winnen. In de B-finale was het een ware strijd waarbij Niels uiteindelijk voor Jarno en Doutzen over de finish kwam en zo deze finale won.

Bij de pupillen A stonden Fabienne en Annika aan de start. Annika lag in de D-finale lang op kop, maar helaas haalden twee rijders haar nog in en eindigde ze op een derde plek. Fabienne mocht de A-finale rijden en wist hierin tweede te worden.

De junioren (en senioren) waren ook goed vertegenwoordigd. In de F-finale stonden Stella, Lisanne en Jip aan de start, waar Stella deze rit met overmacht won, wisten Lisanne en Jip er in de laatste ronde nog een strijd van te maken die door Lisanne gewonnen werd. In de E-finale stonden Marit en Andra aan de start en wisten de tweede en de derde plaats te bemachtigen. Jelle wist in de C-finale tot een derde plek te komen en Rutger en Rolf streden in de B-finale om plek 2 en 3, deze strijd werd gewonnen door Rolf.

Na de finales was het nog tijd voor een relay, bij de pupillen reden Jarno, Stefan, Doutzen en Niels in één team en Annika en Fabienne reden samen met een rijder van Trias. Bij de junioren was Go ook goed vertegenwoordigd met twee teams, Marit zat bij de heren in een team en wist zich hier prima staande te houden. Andra, Stella, Lisanne en Jip vormden het tweede team en wisten ook de relay goed te volbrengen.

De volle tribune

Met dank aan de vele enthousiaste ouders die op de tribune hard aan het aanmoedigen waren zijn er mooie tijden gereden en was het een hele gezellige dag. Aan het eind van dag stonden Fabienne (ook namens de zieke Philip), Marit, Stefan, Doutzen, Andra en Rutger op het podium om hun medaille in ontvangst te nemen.

Marit op het podium
Andra op het podium
Fabienne op het podium