Opening Games 2018

Afgelopen weekend stonden 7 rijders van GO aan de start bij de opening games in Turnhout. Jules en Anne trapten voor GO af in de meisjes E/F divisie. Voor Jules was dit haar allereerste officiële shorttrackwedstrijd. Bij de jongens E stond Stefan aan de start. Alle drie mochten ze eerst twee keer een 333m en twee keer een 222m rijden, waarna ze afsloten met een 500m. Stefan eindigde uiteindelijk net niet op het podium met een vierde plaats.

Bij de D divisie meisjes stond Robin aan de start, en bij de jongens mocht Jarno zijn shorttrackkunsten laten zien. Zij reden eerst twee keer een 500m toen twee keer een 333m en sloten af met een 777m. Robin eindigde in door een goede laatste rit als vijfde.

Rolf reed goed mee met de senioren A/B, in een sterk veld met bijna alleen maar Belgen eindigde hij (na 2x 1000m, 2x500m en een 1500) op een knappe zevende plek.
Annika en Stella stonden aan de start bij de junioren C/B/A en senioren dames categorie. Zij reden dezelfde afstanden als Rolf, en Annika wist haar 1500m te winnen. Stella eindigde uiteindelijk als zevende en Annika als achtste.

De eerst volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd, de regiowedstrijd op 17 november op onze eigen ijsbaan.