KNSB Cup 6

Afgelopen zaterdag stond de KNSB Cup weer op het programma. Net als de laatste regiowedstrijd, vond deze wedstrijd plaats in Groningen. Namens GO stonden Stella, Rolf en Mylan aan de start. Bij deze wedstrijd werd er in 4 divisies gereden. Er werden in elke divisie eerste heats over 1000m gereden waarna het tijd was voor halve finales en finales over 1500m.

Onze sprintster Stella startte in de D-divisie, de 1000m ging goed, maar de 1500m was wel erg lang. Toch wist ze in haar finale knap voor haar grootste concurrent te blijven en eindige ze uiteindelijk op de 23e plek.

Rolf mocht bij de B’s starten, bij de heats eindigde hij helaas als 5e waardoor hij aan de onderkant van het schema terecht kwam. In zijn halve finale wist hij zich voor de C-finale te plaatsen en hier de 2e plaats te veroveren. Dit resulteerde in een 14e plaats overall.

Mylan startte bij de A’s. De 1000m kwam hij goed door, maar in de halve finale moest hij (in een zeer sterk deelnemersveld) toch zijn meerdere erkennen. In de B-finale kwam hij tot een 3e plek, waarmee hij uiteindelijk 9e is geworden.