Afsluiting schaatsseizoen

Helaas is de ijsbaan weer gesloten, maar de afgelopen weken hebben er nog veel activiteiten plaats gevonden.

Op 16 maart hadden we onze clubkampioenschappen, bijna iedereen deed mee en wie niet mee kon doen hielp mee. Al met al was het een geslaagd toernooi. Waarbij hard werd gestreden om de podiumplaatsen. De foto’s zijn te vinden in het fotoboek.

Op 18 maart ging een groot deel van onze pupillen naar Leiden voor de Arie Ravensbergen bokaal. Karlijn reed mee bij de meisjes pupillen 3 en wist hier haar eerste wedstrijdpunt te behalen, hierdoor eindigde ze op een mooie 9e plek. Bij de jongens pupillen 3 wist Stefan de 5e plaats te bemachtigen en werd Philip zelfs 2e. Pechvogel Jarno viel al snel uit bij de jongen pupillen 2 en kon helaas niet meer verder rijden. Niels eindigde in deze categorie op de 15e plaats. Bij de meisjes pupillen 1 deden Lieke en Fabienne mee. Lieke eindigde na een seizoen vol blessureleed knap op de 17e plaats. Fabienne wist net niet het podium te halen en eindigde als 5e.

Nu de laatste trainingsweek was aangebroken werd het tijd voor ludieke activiteiten tijdens de training. Zo is er achteruitgeschaatst en achteruit relay gereden. En zoals het hoort is er tijdens de laatste training geijshockeyd.

Op 27 maart vond nog de laatste wedstrijd plaats, namelijk het Universiteit Twente Kampioenschap shorttrack. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Skeuvel, als dank voor de leuke trainingen van het afgelopen seizoen. Zowel studenten als leden van Go mochten aan deze wedstrijd meedoen. Binnen 2 uur tijd hebben sommige alle afstanden meerdere keren gereden, en iedereen was mooi moe aan het eind. Waarna voor de laatste keer dit seizoen chocolademelk werd gedronken in de kantine.